Tyverisikring af værdigenstande og inventar på skolen

Er du bestyrer på en skole? I så fald kan det være en god ide at sørge for at alle værdigenstande og alt inventar på skolen er udstyret med en effektiv ID- og tyverimærkning. I denne artikel vil vi snakke lidt mere om, hvorfor det kan være en god ide at gøre dette. Og vi vil samtidig også give dig nogle gode råd til, hvordan du forsikrer alle disse ting.

Læs med her hvis det har interesse for dig. Det tager kun et par minutter.

Derfor er det vigtigt at forsikre alle værdigenstande og inventar på skolen

På en gennemsnitlig dansk skole er der ret mange værdigenstande og andet inventar, som er ret meget værd. Det danske samfund bliver mere og mere digitaliseret og det gør skolevæsenet også. Derfor er der en hel del IT udstyr og lignende på skolen, som altså kan være mange penge værd. Og det det kan være meget fristende for en indbrudstyv at tage.

Derudover er en skole også sjældent særlig godt beskyttet. Det kan godt være du har en tyverialarm og lignende, men derfor kan tyven nu alligevel godt løbe afsted med et par computere i hænderne. Ofte er det også forholdsvis nemt at smadre en rude, hvis man virkelig gerne vil ind i bygningen. Nogle gange vælger tyven også at gemme sig på skolen, indtil alle er gået hjem. Og derefter skal han blot låse sig ud midt om natten, imens han stjæler en masse IT udstyr.

Det kan være utroligt dyrt for en skole at erstatte alle disse værdigenstande og inventar, hvis de bliver stjålet. Det er derfor meget vigtigt, at man sørger for at forsikre disse. På den måde er man sikker på, at man i det mindste kan anskaffe sig en ny værdigenstande og it udstyr, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvilket forsikringsselskab skal du vælge?

Det er en god ide at vælge et forsikringsselskab, som har erfaring med at sikre værdigenstande på skoler rundt omkring i landet. På den måde er man sikker på at man får en rigtig god oplevelse, og at forsikringsselskabet ved hvad de har gang i.

Et forsikringsselskab kan være med til at giver ro i maven, fordi du ved at alt inventaret på skolen er godt forsikret.

Tænk på børnenes fremtid

En sikring af værdigenstande og inventar på skolen er samtidig en sikring af børnenes fremtid. IT udstyr og lignende kan sagtens erstattes. Men det tager tid, før det nye IT udstyr og andet inventar kommer ud til skolen. Og det vil tage endnu længere tid, hvis man ikke har forsikret alle genstandene til at starte med.

Hvis man ikke har forsikret alt it udstyr og lignende, så har man med garanti ikke mulighed for at gå ud og købe en masse nyt. Sådan noget udstyr er rigtig dyrt. Og derfor vil der også være en del generationer af børn, som må undvære – Alt sammen fordi man som skolebestyrer ikke lige fik sikret skoleinventaret og diverse værdigenstande på uddannelsesinstitutionen.