Hvad kan google my business

Alle der driver en lokal forretning med en butik til – SKAL have Google My Business, det er gratis og det sikre dig at hvis jeg søger efter din butik, så kommer du først i Google, også selvom du ikke har en hjemmeside eller noget. Du skal blot verificere din forretning, ved at der kommer et brev til din butik, som man så skal ind og godkende på Google My Business.

Hvad kan din kunder

Dine kunder kan trykke find vej, så bliver de smidt over til Google Maps appen og så er det bare at køre eller gå til jeres butik. Derudover kan de skrive en anmeldelse af jeres butik – samt de kan uploade et billede eller en video. De kan trykke til hjemmeside, hvis i har en hjemmeside, har i ikke en hjemmeside, så kan man evt slå den til så det er Facebook den rykker over på. Så er der selvfølgelig åbningstider, som er måske det vigtigste, der er ingen ting der er værre end hvis man kan se en butik har åbnet og du har kørt 20 km, også har butikken lukket. Derfor er det vigtigt man opdaterer dem, hvis man har udvidet eller nye åbningstider omkring jul eller nytår fx

Hvad kan du selv ændre

Du kan tilføje billeder, vælge hvilke billeder der skal blive vist først. Du kan oprette opslag med fx tilbud, det koster dig ikke noget, så det anbefales også, har du fx et tilbud i en kiosk 2 franske til 30 kr, så kunne det være en god ide at slå ind, hvis jeg fx skal ind og tanke og jeg lige se på maps i har det her tilbud. Så er chancen altså større for jeg køber noget inde i kiosken/tanken end jeg bare tanker og køre videre. Du kan ændre åbningstider, som du selvfølgelig skal gøre op til højtider, da det er træls som kunde at regne med at man kommer til en åbne butik også der er lukket.

Skal du have hjælp til at håndtere det, og ikke ønsker at bruge din tid på det, kan du få en freelancer til at stå for det, til en lav pris. Du kan kontakte Jesper Søkbæk – Digitalt, som blandt andet kan stå for det.