En online freelancer hjælper dig med at nå mere i din virksomhed

Hvis du er selvstændig, så har du med garanti tusinde ting at lave i din virksomhed. Langt de fleste selvstændige virksomhedsejere beklager sig over, at der aldrig er tid nok i deres virksomhed til at nå alle de ting, som de gerne vil.

 

Selvstændige kommer indenfor alle brancher lige fra frisørfaget og til den statsautoriserede revisor, som har egen virksomhed og arbejder for sig selv. Fælles for dem alle sammen er, at de typisk slet ikke har tid til at stå for deres egen markedsføring eller deres online synlighed. Det kan endda være, at de har en hjemmeside, men de får den aldrig opdateret, fordi de ikke har tiden til det.

 

Mange succesfulde, selvstændige virksomhedsejere kan derfor få hjælp fra eksterne konsulenter. Det er gennem den seneste årrække blevet populært at arbejde med online freelancere, også i Danmark.

 

Hvad er nu lige en online freelancer?

En freelancer er en person, som arbejder som ekstern konsulent for sine kunder og varetager funktioner, som kunden ikke selv har tiden eller kompetencerne til. En online freelancer er en person, der udfører dette arbejde over internettet for kunderne.

 

Arbejdsopgaverne er ofte varierede og kan spænde over alt lige fra online markedsføring som SEO og annoncering på Facebook og så til at udarbejde præsentationer og oplæg, som kunderne skal afholde. Andre opgaver, som freelanceren varetager, kan være at lave markedsundersøgelser og fremsende spørgeskemaundersøgelser for deres kunde til kundens egen målgruppe.

 

Mulighederne for hjælp til online arbejde er således rigtig mange. Når så få danskere stadig benytter sig af hjælp fra virtuelle assistenter eller online freelancere, så er det oftest fordi, de slet ikke er klar over, at det er muligt at få hjælp til denne typer af opgaver. De tror, de skal klare det alt sammen selv, hvilket er en skam, når de for eksempel kunne få hjælp af udenlandsk eller dansk online freelancer til at nå mere i deres firma.

 

Der er mange steder at hyre en freelancer

Hvis ikke du møder din kommende freelancer eller assistent gennem dit netværk, så er der heldigvis mange muligheder for det på internettet. På platforme for freelancere og online talenter som Upwork og Fiverr er det muligt at finde freelancere og konsulenter fra hele verden.

 

Hvis ikke du har behov for en engelsktalende freelancer fra et meget billigt land som Filippinerne, så kan du også være heldig at finde nogle superskarpe og velkvalificerede online konsulenter fra Danmark. En dansk freelancer vil alt andet lige altid være dyrere end en freelancer fra Sydøstasien, men så får du også en person, der dels taler dansk, dels forstår din kultur og dine ønsker og krav til kvaliteten af den udførte opgave.

 

Der er således mange muligheder for at finde en online freelancer til at hjælpe dig med dit arbejde, så du kan blive aflastet og nå meget mere i din virksomhed.