Kom væk fra stress, jag og skærme – Oplev julen i udlandet

I vores digitale hverdag er der rigtig mange ting, der kan stresse, og når julen så bliver smidt oveni, så bliver det for meget for mange af os. Derfor vælger flere og flere at trække det digitale stik ud og tage væk i julen for at kunne bruge tid med familien i stedet for på skærmene.

Du har sikkert hørt om de smukke julebyer og julemarkeder i de forskellige storbyer, som London, Hamburg, Berlin og Paris. Hvis du selv vil opleve disse byer, bør du have styr på det blå kort og en rejseforsikring. Klik her og få styr på tingene inden afrejse.

Nogle steder er der mulighed for en forlænget weekend med all inklusive, men man kan også vælge at tage på bilferie og overnatte andre steder end hoteller. Dog er det ikke så nemt at have bilen med til London, så her anbefales det at flyve.

Hold jul i udlandet

Det er også muligt at tage væk fra det hele til jul. Flere og flere holder jul på charterferien. Her forefindes der julepynt og julemusik men det er vist også den eneste julestemning der er. For resten er præget af sommer, sol, varme og luksus strande. Dog går folk rundt med nissehuer, så befolkningen juler også.

Hvis du hellere vil have sne til din jul, forefindes der steder som Østrig, Norge og Schweitz. Her kan der opleves sne juleaften, især hvis man befinder sig i området hvor der er skilifter og ski muligheder.

Bliv hjemme med børnene

Hvis der er små børn i familien, bør de lære at kende den danske jul og traditionerne hertil. Så de første år af barnets liv, er en god ide at anvende hjemme i stuerne med familien man har kær. Julen handler om så meget mere end god mad og gaver. Børnene har godt af at opleve kærlighed iblandt den nærmeste familie og venner.

Hvis det slet ikke er jer at holde jul derhjemme, kan det være en fordel at rejse væk, når børnene er store nok til at sige fra eller til. Hvis børnene slet ikke vil på ferie i juletiden, bør man som forældre opfyldet barnets krav, da der kan være en mening med det, som børnene ikke er i stand til at forklare – endnu.

Julens glæder i december måned

Flere og flere oplever julestress, nogle af dem er uden grund. Skru ned for jeres egne forventninger til julen. Køb julegaver i november i stedet for i december. Planlæg gerne i god tid, hvilke datoer der skal julebages og laves julekonfekt. Ved planlagte datoer opnår man resultater.