Derfor bør du som start up-virksomhed tilbyde dine ansatte en pensionsordning

Det er vist ingen hemmelighed, at langt de fleste danskere tilbringer rigtig meget af deres vågne tid på arbejdet. Det er derfor vigtigt, at du som start up-virksomhed kan tilbyde dine ansatte de absolut bedste betingelser; både når det kommer til selve arbejdet, men såmænd også i form af frynsegoder eller lignende. Glade medarbejdere er nemlig også produktive medarbejdere.

Tiltræk og hold på dine ansatte

Som ny chef kommer du jo allerede til at garantere dine ansatte betalt ferie. Måske ønsker du også, at din start up skal have mulighed for at tilbyde de ansatte en privat sundhedsforsikring. Men hvis du virkelig ønsker at tiltrække de bedste folk til din start up, så vil det bestemt ikke være en ringe idé at tilbyde dine ansatte en god pensionsordning. På denne måde vil du nemlig også have langt større chance for at holde på dine ansatte. Se mere om mulighederne indenfor pension hos Pensure her.

Ansatte elsker pensionsordninger

Det er desværre en hård kendsgerning, at den danske folkepension efterhånden ikke er tilstrækkeligt stor til at kunne klare sig for. Som ny virksomhedsejer vil du med en pensionsplan nu være i stand til at give dine ansatte en langt mere sikker fremtid. Og dette er bestemt noget, som vil blive værdsat af dine medarbejdere. Du vil som yderligere bonus få nogle langt mindre stressede, og ikke mindst loyale, folk i din virksomhed.

Vælg den rigtige pensionsordning til din start up

Når du først har besluttet dig for at oprette en pensionsordning til dine ansatte, så er det først og fremmest vigtigt, at du finder en ordning, der passer til både virksomheden samt de ansatte. Gør derfor dig selv en tjeneste og undersøg markedet grundigt, så du er sikker på, at du vælger en ordning, der passer til din virksomheds størrelse og samtidigt har de funktioner, du er ude efter.

Trim din skatteregning

Sidst men ikke mindst kommer en pensionsordning også med en yderligere bonus. Der er nemlig også mulighed for at opnå visse skattemæssige fordele, idet disse ofte vil kunne trækkes fra i skat.