3 fordele ved at anskaffe en kontorstol fra Håg Capisco

Det er super vigtigt, at man kan få lov til at sidde behageligt på en arbejdsplads, hvor man til dagligt sidder ned i lang tid ad gangen. En god kontorstol kan have en stor betydning for humøret på en arbejdsplads og selvfølgelig også for arbejdsmiljøet. Så her er 3 fordele ved at anskaffe en kontorstol fra Håg Capisco.

Få bedre sundhed

Den bedste fordel ved at anskaffe en kontorstol fra Håg Capisco er uden tvivl den forskel, man oplever, når man sidder på den. Det skyldes alt sammen kontorstolens sadelsæde, der er med til at give en helt korrekt siddestilling, så man ikke skader sin ryg, mens man arbejder.

En kontorstol fra Håg Capisco er med til at styrke ryggen og mindske smerter. Der findes en masse forskellige varianter, som man kan vælge imellem og de hjælper alle sammen ryggen. Prøv at se udvalget her.

Oplev mere frihed

Ved at anskaffe en kontorstol fra Håg Capisco får man på samme tid også mere frihed. Alle stolene er nemlig bygget på helt en bestemt måde, der gør, at de kan justeres alt efter brugerens eget behov.

Man har altså mulighed for både at sænke og hæve stolene til det niveau, som man har brug for. Og man kan faktisk hæve kontorstolen til en stående stilling, så man kan strække benene lidt, hvis man har siddet ned lidt for længe. Det er med til at gøre hverdagen lidt nemmere og give en følelse af frihed på arbejdspladsen.

Skab gladere arbejdere

Når det så er sagt, så er den sidste fordel, at der kun følger glade medarbejdere med en kontorstol fra Håg Capisco. Kan man eller forvente andet? Man får ikke kun mere plads til at bevæge sig rundt på, men der er også plads til at justere stolen. Og som prikken over i’et, så vil kontorstolen på samme tid støtte ens ryg.

Man kan altså roligt sige, at der kun følger fordele ved at anskaffe sig en kontorstol fra Håg Capisco. Det er sådan, man skaber en god og positiv arbejdsplads med glade og sunde arbejdere.