Det er muligt at spare flere tusind på en erhvervskonto

Oprettelsesgebyret på en erhvervskonto er oftest meget dyrt, og det får mange til at overveje alternative løsninger eller prøve på at få et bedre tilbud et andet sted. Mange går også med tanken om en gratis erhvervskonto, men dette er desværre ikke muligt for de fleste. Vi kigger i denne artikel på, hvordan man kan finde en billig erhvervskonto til sin virksomhed og eventuelle alternativer til erhvervskonti.

 

Sådan finder du en billig konto

Du kan besøge det ovenstående link og danne dig et meget godt overblik over det danske marked. Herefter kan du læse anmeldelserne af de forskellige banker for at se, hvilke der er noget for dig. Har du fundet en god bank, kan du prøve at ansøge om at få en erhvervskonto hos dem. Du kan eventuelt også prøve at forhandle med dem for at se, om du kan få en bedre pris. Ud fra diverse udtalelser online, er det ikke altid, at man får en bedre pris, hvis man forhandler med dem med faste priser eller ikke-”hemmelige” priser.

 

Er der derimod tale om en bank, hvor priserne ikke er på deres hjemmeside, så er der bedre muligheder for at forhandle. Flere personer online skriver, at de har en ramme, som de kan forhandle ud fra. Du kan derfor prøve lykken hos dem. Det er typisk også dem med de højeste oprettelsesgebyrer inde på diverse sammenligningshjemmesider.

 

En helt anden ting du også burde gøre er, at du kontakter din nuværende bank og hører dem ad. Måske kan de tilbyde dig en billig erhvervskonto. I visse tilfælde kan du få den helt gratis – eller nærmest gratis. For at dette skal gøre sig gældende, kræver de fleste banker er du er “totalkunde” eller “pluskunde” hos dem. Det betyder med andre ord, at du skal samle din økonomi hos dem eller have et eller flere lån hos dem. Det giver selvfølgelig god mening, da de skal tjene pengene et andet sted i stedet for.

 

Alternativer

Hvis du leder efter alternativer til en erhvervskonto, så kan du kigge på alternativer som Paypal. Der kan du modtage penge fra dine kunder uden at skulle være kunde i en bank. Du kan også bruge penge derfra. Der opstår bare et problem, hvis du skal betale med kort, fordi du kan ikke få et kort hos Paypal.

 

Der er andre alternativer i form af en udenlandsk erhvervskonto. Her er der 2 meget populære alternativer til selskaber: Revolut og Wise. For enkeltmandsvirksomheder findes der også N26, der er en tysk bank for iværksættere. Det er meget nemt at oprette en konto i en af disse banker eller pengeinstitutter, men det omtales som et alternativ her, fordi man skal igennem en masse skridt for at få disse tilknyttet som NemKonto.