De store brands er stærkest på printere og toner

Når det kommer til at vælge printere og tonere, er der en generel tendens i industrien – de store brands trækker gevaldigt fra de små. Det er de store firmaer som HP, Canon og Xerox, der giver de andre brands baghjul. Det gælder både når det kommer til valg af printere, men også når brugere skal have tonere i dem. De store brands står generelt stærkest i dette kapløb, og specielt laserprinterne fra HP er en populær var. Det inkluderer også HP Lasertoner, der er det foretrukne valg for rigtig mange brugere af de populære printere. I denne artikel kigger vi derfor på, hvordan det kan være, at de store brands generelt set står meget stærkere i branchen – og hvorfor den er så hårdt domineret af enkelte brands.

Holdbarhed og kvalitet stærkest hos store brands

Holdbarheden er vel den allerstærkeste parameter, når det kommer til at vælge et bestemt mærke af printer. De bedste brands i branchen leverer simpelthen en bedre kvalitet, når de printer og levetiden på de bedste printere er blandt branchens bedste. Derudover leverer de store brands printer også en uhørt lav fejlrate i forhold til nogle af de andre i branchen. Det er ganske enkelt bedre produkter og investeringen er meget bedre, når man går efter de store brands i branchen. Teknologierne er altid de seneste nye, og specielt HP har i lang tid været front-runners i industrien.

Derfor står man overfor et relativt simpelt valg, når man skal vælge printere og tonere i fremtiden. De store brands står klart stærkest og leverer de absolut bedste produkter. De er foran på teknologi og printerne skaber simpelthen bare et bedre print end de andre spiller i branchen.

HP går forrest med HP Instant Ink

En af de skridt, der blandt andet er taget i forhold til at sikre kundernes tilfredshed i branchen har HP lanceret. Med HPs Instant Ink kan man være fuldstændig sikker på aldrig at løbe tør for tonere til sin printer. Printeren registrerer selv, at der er begyndende lav beholdning i toneren, og giver besked til HPs kontorer om at sende en ny levering afsted. På den måde kommer man aldrig til at stå i situationer, hvor printeren ikke vil printe de vigtige dokumenter, der skal være klar til deadline. Der kan man blot lade printeren diktere, hvornår der skal udskiftes til en anden printertoner.