Hvem kan hjælpe virksomheden med forsikringsefterforskning i helbredssager?

Der sker ofte svindel i forsikringssager, som omhandler helbredsager. Det kan være sager, som omhandler svindel i forhold til tabt arbejdsevne og nedsat bevægelighed blandt andet. Når sager som disse opstår, så kan det i høj grad give store konsekvenser økonomisk både for den forsikrede, men også for forsikringsselskabet. yourCompany har stor erfaring indenfor området, og kan hjælpe med denne type sager.

 

En efterforskning i forhold til forsikring går typisk i gang, fordi en forsikringssag virker mistænksom. Undersøgelsen og efterforskningen går i gang for at se om der er noget man bør være opmærksom på og som virker mistænkeligt.

 

yourCompany har personale, som er specialiseret i forsikringsefterforskning. Firmaet er eksterne partnere med forsikringsselskaber, og har derfor stor ekspertise med blandt andet helbredssager, men også erstatningssager. yourCompany foretager deres objektive undersøgelser, som er lavet ud fra rammerne fra Forsikring og Pension, i forhorld til deres ’Kodeks for særlig undersøgelse af forsikringssager – 2020’. Undersøgelserne omhandler ofte interviews, informationer fra nettet, vidner og fagfolk.

 

yourCompany kan hjælpe med flere typer forsikringssager

yourCompany har medarbejdere som specialiserer sig indenfor andre typer forsikringssager, herunder blandt andet autosager. Efterforskning i forhold til autosager, kan være tyveri af køretøjer eller sager om færdselsuheld.

 

yourCompany gennemgår både den tekniske del, samt håndterer de involverede og tager sig af efterforskningen med interviews, vidner og elektronisk data for bare at nævne nogle af opgaverne.

 

Brandsager er også en afdeling, som firmaet håndterer. Her er der fastansatte som har speciale i netop brandsager. Her laver yourCompany undersøgelser af stedet, hvor at branden har været, samt benytter nogle af de undersøgelser, som også ses i de andre forsikringssager.

 

Begræns svindel og tyveri

yourCompany kan hjælpe din virksomhed med at optimere sikkerheden. Der findes flere forskellige løsninger som firmaet kan hjælp med. Herunder GPS-system og overvågning. Da der ofte er firmabiler, maskiner og andre køretøjer tilknyttet virksomheden, gør GPS-systemerne det sværere for uvedkommende at slippe afsted med tyveri.

 

GPS-systemerne kan bruges til tracking af køretøjet, men også besværliggøre et muligt tyveri. yourCompany har medarbejdere med erfaring fra både politi og efterretningstjeneste, som kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed og jeres ejendele.

 

Hvis I gerne vil læse mere om, hvad yourCompany kan gøre for din virksomhed, for at I kan føle jer mere trygge, og bruge jeres ressourcer et andet sted, så klik ind på yourcompany.dk og læs mere. Her kan I også finde kontakt oplysninger, hvor at I kan ringe og få den rette vejledning.