Abonnementvirksomheder vinder frem i kæledyrsbranchen

Vi danskere er vilde med vores kæledyr. I Danmark ejer 40 % af alle danske familier et kæledyr. Herunder holder de fleste familier hund. Tallene for danske familier med kæledyr ser kun ud til at være stigende. Der er dog heller ikke noget, som en lille hundehvalp der med nærmest lys i øjnene stolt bliver rost eller får en god bid. Glæden og stoltheden over at gøre dig glad, og de bedårende og uimodståelige hundeøjne, der nærmest ikke er til at stå for. Et kæledyr kan være med til at binde familien sammen, og dette er højst sandsynligt en af grundene til at flere og flere, vælger at få et kæledyr i dag.

I en tid hvor Ipads og Smartphones vinder mere og mere frem, bliver der mindre tid til at snakke sammen i familien. Et kæledyr kan dog bedre end noget andet, være med til, at familien lægger telefonerne fra sig og rykke tættere sammen. At have en hund er et projekt, et projekt man som familie må stå sammen om, den skal passes og plejes, og her må alle bidrage.

Vi er vilde med menneskets bedste ven

Det nyeste inden for kæledyrsbranchen er abonnementvirksomhedernes indtog. En abonnementsvirksomhed tilbyder løbende legetøj og godbidder til dit kæledyr. Det er små goodiebags med alt hvad dit kæledyr kan begære. Det foregår sådan at man betaler et månedligt beløb, og så får man tilsendt alverdens lækkerier til vores kære små venner.

Det er blevet yderst populært og populariteten ser kun ud til at være stigende i takt med at flere og flere får kæledyr. Et eksempel på en af disse abonnementvirksomheder er BullerBox. Her kan du få tilsendt alt hvad din hund kan begære, hver eneste måned.

Så behøver du ikke selv skulle ud og købe nyt legetøj og nye godbidder hele tiden, men blot vendte på at det banker på døren og der står en kasse på trappetrinet. Dette bliver betegnet som fremtiden inden for kæledyrsbranchen.

Så kan du være sikker på at lille Fido eller Buster er glad og tilfreds.