Sådan kan aktiehandel forøge dine indtægter

Mange stiller ofte det spørgsmål, hvordan kan man let og nemt tjene penge med aktier? Det er et meget komplekst og svært spørgsmål at svare på. For at tjene penge på aktier, kræver det at man virkelig har lavet sin research.

Det kræver mange timer at kigge på forskellige virksomheder, finde nogle der er interessante og nogle der har en chance for at stige i kurtage.

Desværre er der kun 9 ud af 10 investorer der rent faktisk slår markedets renteindtægter i forhold til dem der investerer i selve markedet. Derfor er der en bedre mulighed for at tjene penge på aktier, og forøge indtægten. Svaret er en aktiesparekonto.

Hvad er en aktiesparekonto?

En aktiesparekonto er kort sagt et værdidepot. Dette værdidepot kan oprettes hos en bank. Forskellen på en aktiesparekonto og en almindelig konto er, at skatten på en aktiesparekontos gevinster nedsættes til 17%.

Det er derfor 10% lavere end de 27% der er på de første 55.300 kr man tjener i løbet af året. Men giver det så rent faktisk mening at oprette en aktiesparekonto? Svaret er ja, hvis man altså først og fremmest investerer klogt og får et afkast.

Når det kommer til aktier, er de langsigtede aktier de mest sikre. Hvis man har investeret I EFT´er, så kan man forvente et afkast på 8,5% om året. Hvis man så over flere år kigger på forskellen mellem, at have pengene gå ind på en normal forbrugskonto i forhold til en aktiesparekonto, er forskellen chokerende. Efter 50 år ved at lade nogle EFT´er stå, kan man have en forskel på 2 millioner kroner.

Hvordan kan man maksimere effekten af aktiesparekontoen?

Det er faktisk forholdsvis simpelt, og der er et specielt trick til netop at gøre dét. Der et et smuthul når det kommer til aktiesparekontoen. Man må nemlig betale aktiesparekonto-skatten med midler, som ikke i forvejen er på kontoen.

Det betyder derfor at man ikke har en grund til, at sælge nogle af sine aktier for at betale den skat. Den fulde værdi af dine aktier kan blive stående, mens midler fra en anden konto bruges. Derfor vil værdien af dine aktier faktisk stige med 17% om året, udover hvad den rent faktisk stiger.

Det er derfor let at kunne anbefale en aktiesparekonto, da der er mulighed for at spare en masse penge, skattemæssigt og hvis man også får en øget indtægt af sine aktier er det en win-win.