Linkbuilding og godt indhold er kritiske for din online markedsføring med SEO

Linkbuilding og godt indhold er kritiske for din online markedsføring med SEO

Det er helt umuligt at komme uden om vigtigheden af både godt indhold og en stærk linkbuilding og søgemaskineoptimering, hvis du gerne vil have din hjemmeside til tops i søgeresultaterne.

Men hvilken en af dem er vigtigst? Det har været diskuteret en del, men faktisk er det lidt ligesom at spørge, “Hvad kom først, hønen eller ægget”

God linkbuilding er nemlig ikke ret meget værd, hvis kunden så ikke finder det på siden som han eller hun kom efter, og ligeledes er det ikke noget ved at have en helt igennem fantastisk hjemmeside, blog, webshop eller lignende, hvis ikke der kommer nogen besøgende. Få hjælp af professionelle som for eksempel Jonasholm.dk til at få det til at fungere.

Gør det selv

Linkbuilding og en god hjemmeside kan du sagtens lave selv hvis du har evnerne til det. Det gør ingen forskel på det endelige resultat, ligesom du sagtens selv kan køre i en bil du har repareret, hvis du altså ved noget om det du laver.

Har du derimod andre og vigtigere ting at foretage dig i din forretning, så kan du med stor fordel udlicitere opgaven til en professionel.

Der findes faktisk også en vej midt i mellem for dig der ønsker det.