Fordele og ulemper ved en WordPress-hjemmeside

I disse tider er det vigtigere end nogensinde at have en tilstedeværelse online, hvis man ønsker at sælge noget som helst. Det er ældgammel visdom, at man bliver nødt til at møde kunderne, hvor de er, og i dette tilfælde er det altså på internettet. Hvis man ikke førhen har haft en særligt prominent tilstedeværelse på internettet som virksomhed, kan det dog godt gå hen at blive sin sag. Formodentlig har du nemlig valg at få egen virksomhed, fordi du brænder for dit produkt eller din service. Ikke fordi du elsker at lave hjemmesider og markedsføre dig.

Fordele

Heldigvis er det en del af arbejdet, som forholdsvist nemt kan udliciteres, eller som du kan tage vare for på rekordtid ved hjælp af et par nye redskaber. Et af disse redskaber er WordPress. Et redskab, der nemt og hurtigt lader dig skabe en hjemmeside online. Det kan der være store fordele ved. Først og fremmest er det naturligvis nemt og hurtigt at lave, og hvis man giver sig selv lidt tid, kan man efterhånden lidt at hvert med WordPress. WordPress kan altså både lave en hurtig hjemmeside, såvel som den du altid har drømt om.

Ulemper

Problemet er dog, at den slags brugerdefinering godt kan gå hen at blive kompliceret. Der findes tusindvis af såkaldte plugins, og hvis du for alvor vil lave noget selv, skal du også i gang med at programmere. Tager du omvendt den nemme vej og bruger en at deres skabeloner, løber du risikoen for at ligne tusindvis af andre virksomheder eller bare for at blive set som uprofessionel.

Professionel WordPress-hjemmeside

Måske er den bedste løsning derfor at udliciteret problemet, så du kan få lavet en professionel WordPress-hjemmeside. På den måde får du et unikt design, der kan ses på både computer og telefon, og som nemt kan gøres større og mere omfangsrig, når du engang forhåbentlig tiltrækker mange flere kunder. I sidste ende er det altså en vurderingssag, om du selv vil sidde og nørkle, eller du vil have det professionelt lavet. Under alle omstændigheder bør du have en hjemmeside.