Få en revisor til din enkeltmandsvirksomhed

Drømmer du om at starte din helt egen enkeltmandsvirksomhed? Så virker det måske ikke som den åbenlyse løsning at starte hele processen ud med at outsource et af de vigtigste aspekter af virksomheden – dog er det den rette løsning.

Hvis du vil vide mere om, hvorfor du bør outsource lige fra start, så kan du læse meget mere om det lige her.

Hvorfor bør du få en revisor til enkeltmandsvirksomheden?

Selvom det koster penge at have en revisor til at kigge på dit regnskab, og du måske ikke har et overvældende overskud til at begynde med, så er det altså det rette valg. Medmindre du selvfølgelig har tidligere erfaring, der gør dig kvalificeret, så vil det nemlig ikke kunne betale sig at gøre det selv.

Når du lige er gået i gang med din enkeltmandsvirksomhed, så er det nemlig vigtigt at huske, at tid er penge. Og hvis du bruger timevis på at finde frem til den bedste løsning i regnskabet, så kan du jo hurtigt regne ud – baseret på din timeløn – hvor dyr en løsning det var. Sammenlign denne pris med prisen på en revisor, og så har du selv svaret.

Du kan finde en af de bedste revisorer til enkeltmandsvirksomhed på markedet hos Revisormikaelhansen.dk, hvis du godt kan se, at det ikke hænger sammen at bruge tiden på denne måde.

Den bedste løsning er måske ikke åbenlys

Udover at det vil spare dig tid og dermed penge, så er det også en stor fordel at have erfarne øjne til at kigge på regnskabet, så du finder frem til den bedste løsning, og så der ikke bliver begået fejl.

Hvis der er noget, som din nystartede virksomhed ikke har råd til, så er det nemlig fejl i økonomien.