Derfor er cybersikkerhed vigtigt for din virksomhed

Cybersikkerhed er blevet en nødvendighed for virksomheder af alle størrelser, da deres systemer og netværk, der indeholder følsomme og værdifulde data, i højere grad er blevet et mål for cyberkriminelle.

 

Uden en cybersikkerhedsstrategi kan din virksomhed ikke forsvare sig mod cybertrusler, hvilket efterlader den sårbar over for hackere, som vil identificere din virksomhed som et let mål. Sammen med den måde, som teknologien har udviklet sig gennem årene, har der været en støt stigning i de medfølgende risici.

 

Mange virksomheder er ikke sikret godt nok

 

Virksomheder bruger nu mere effektive metoder til at udføre deres arbejde, for eksempel kan data nu gemmes i skyen. Selvom det er praktisk, sikrer virksomheder sjældent deres information tilstrækkeligt, mens de bruger disse cloud-baserede tjenester. Og det, sammen med en stigning i avancerede cyberangreb, har ført til en øget risiko for, at din virksomhed kan blive offer for et vellykket cyberangreb eller databrud.

 

Virksomheder kan ikke længere stole på, at simple løsninger som deres antivirussoftware eller firewall kan beskytte dem mod cyberangreb, som bliver mere og mere sofistikerede.

 

Virksomheder bør samarbejde med et cybersikkerhedsfirma for at hjælpe dem med at opbygge en cybersikkerhedsstrategi, der er i stand til at levere et beskyttelsesniveau i flere lag. Det er også vigtigt at pointere, at cyberkriminalitet ikke kun bør tages alvorligt af virksomheder i stærkt regulerede industrier, såsom sundhedspleje eller finans, men enhver virksomhed, uanset dens størrelse og type, skal prioritere implementeringen af ​​et cybersikkerhedsprogram i deres organisation, da cyberkriminelle går efter alle.

 

Hvad er cybersikkerhed?

 

Cybersikkerhed er, når det er mest simpelt, en række processer og strategier, der er sat på plads for at beskytte en virksomheds kritiske systemer og følsomme informationer mod cybertrusler.

 

Cyberangreb bliver i stigende grad mere sofistikerede, efterhånden som hackere har nemmere ved at komme forbi traditionelle sikkerhedskontroller. I takt med at virksomheder, implementer nyere og nyere teknologi, skal de også forbedre deres cybersikkerhedsindsats for at matche dem.

Hvad består en cybersikkerhedsstrategi af?

 

En stærk cybersikkerhedsstrategi består af forskellige lag af beskyttelse til at forsvare din virksomhed mod alle former for cyberkriminalitet, inklusive angreb, der er designet til at få adgang til, ændre eller ødelægge data, afpresse penge fra dine medarbejdere eller din virksomhed eller ødelægge din virksomhedsdrift.

 

En god cybersikkerhedsstrategi bør tage højde for:

 

  • Awareness-træning af alle medarbejdere
  • Infrastruktursikkerhed
  • Netværkssikkerhed
  • Applikationssikkerhed
  • Informationssikkerhed
  • Cloudsikkerhed

 

Hvorfor er det så vigtigt i dag?

 

Som tidligere nævnt bliver vi kun mere afhængige af teknologi, og følsomme oplysninger som klient- og kundeoplysninger bliver gemt online på cloud-baserede løsninger som Dropbox eller Google Drive.

 

Virksomheder er blevet mere afhængige af computersystemer, og dette er kun blevet forstærket af COVID-19-pandemien, hvor størstedelen af ​​virksomhederne nu er nødt til at anvende løsninger til at arbejde hjemmefra. Denne afhængighed, sammen med brugen af ​​cloud-tjenester, smartphones, Internet of Things og AI, har ført til forskellige nye sikkerhedssårbarheder, som ikke eksisterede for et par år siden.

 

Regeringer har også øget deres regulering, når det kommer til cyberkriminalitet, for eksempel er General Data Protection Regulation (GDPR) den skrappeste privatlivs- og sikkerhedslovgivning i verden.