3D print din ide med 3D Actions

Med 3D print er det slut med bare at lade dine ideer være i skuffen – med 3D print kan du gå fra ide til virkelighed på ekstrem kort tid. Det kan lade sig gøre hos 3D Actions fordi at vi ikke bare er eksperter i 3D print – vi ved også præcis hvilket filament du bør printe med og hvordan en 3D printer skal kalibreres.

 

Nogle gange er der meget langt fra ide til virkelighed. Med 3D print er den afstand blevet meget kortere – ekstrem kort i mange tilfælde.

 

Med 3D print er det kun fantasien der sætter grænser – derfor har vi hos 3D actions skrevet et blog indlæg om hvordan du kan komme fra ide til virkelighed samt listet hvad vi tænker er de 1o fedeste ideer som vi har set at 3D print kan bruges til – fra ide til virkelighed med 3D print – læs den her.

 

Der er ikke nogen tvil om at det er net prototyper til industri som er den kategori, som fik 3D-print markedet til at stige eller mest – og det er måske en underdrivelse. Det er fordi at private så vel som offentlige firmaer og har fået ikke bare værktøjer men også muligheder for at teste deres ideer hurtigere end det nogensinde har været muligt før i verdenshistorien. Det samme gælder for alle de private opfindere der kan gøre det samme – teste deres ideer igen og igen og i iterationer. Ikke noget med dyre forme der tager lang tid at fremstille og så vente på resultatet. Du printer bare din ide – og så kan du teste.

 

For år tilbage var det kun muligt for meget store virksomheder at lave ordentligt 3D print – men som med al anden teknologi bliver 3D print smartere og billigere for hver dag der går. I dag kan du lave modeller og printe dine egne ideer hjemme i stuen med en teknologi som for få år siden var forbeholdt meget få virksomheder. I dag kan alle have råd til at få lavet et ordentligt 3D-print.

 

Sidder du hjemme i stuen som privatperson eller er du ingenør eller direktør med et meget krævende projekt – eller måske bare en meget simpel ide, så er du velkommen til at kontakte os. Oftes skal du huske, er det de simple idéer der er de bedste – også til 3D print.

 

Et af de steder i verden hvor 3D print af ide giver mest mening og hvor der er den hurtigste udvikling er proteser. Ja, du kan i dag 3D printe en landsby, en båd eller et hus – men hvad siger du til at få en ny syntetisk hånd som Luke Skywalker fra Star Wars? Forestil dig et lille uskyldigt barn der er født uden den ene hånd. Eller måske en veteran der får skudt sit ben af af ven vejsidebombe. Eller en jedi-ridder der får skåret sin hånd af, af sin fars lyssværd. Før i tiden kunne du forvente at det blev løst ved hjælp af enormt dyre proteser. Proteser der var forbeholdt de heldige og de rige. Kun få fin muligheden for overhovedet at komme i betragtning. Med 3D print er det blevet mainstream – og din idé med 3D print til den perfekte protese kan blive virkelighed. Allerede i dag er tusinder af mennesker i hele verden blevet hjulpet – og hos 3D Actions er vi mere end sikre på at vi kun har set begyndelsen på denne udvikling.